Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Reliëf breidt bestuur uit met Henk Prins en Joop Hendriks

Redacteur Zorgvisie
Joop Hendriks en Henk Prins zijn aangesteld als bestuurslid bij Reliëf. Dat heeft de christelijke vereniging van zorgaanbieders laten weten. Het bestuur is daarmee compleet.
Relief-Hendriks-Prins.png
Foto: Reliëf

De twee zijn tijdens een algemene ledenvergadering door de leden van Reliëf gekozen. Volgens de vereniging moeten zij samen met de andere drie bestuursleden een ‘krachtige impuls geven aan de missie van de vereniging: het bevorderen van menslievende zorg in Nederland’.

Naast bestuurslid van Reliëf is Hendriks ook bestuursvoorzitter van de Noordwest Ziekenhuisgroep. Henk Prins werkt ook als voorzitter van de raad van bestuur bij Zorggroep Charim, waar hij net na een crisistijd voor de organisatie aantrad.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.