Rik Boswerger aangesteld als bestuurder WWZ-Mariënstaete-Valent

Rik Boswerger wordt per 1 maart 2011 aangesteld als bestuurslid van zorgorganisatie WWZ-Mariënstaete-Valent. Samen met bestuursvoorzitter Erna van der Pers vormt hij de raad van bestuur die met deze aanstelling compleet is.
Rik Boswerger aangesteld als bestuurder WWZ-Mariënstaete-Valent

Momenteel is Boswerger werkzaam bij Curium-LUMC, academisch ziekenhuis voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Hij maakt daar al ruim 11 jaar deel uit van het bestuur. Boswerger heeft verder jarenlange ervaring met financiële bedrijfsvoering in de zorg. De raad van toezicht van WWZ-Mariënstaete-Valent ziet in hem een goede aanvulling op het bestuur.

WWZ-Mariënstaete-Valent

Bij WWZ-Mariënstaete-Valent werken 3000 medewerkers en ruim 1000 vrijwilligers. Cliënten kunnen er terecht voor thuiszorg, verzorgingshuis-, verpleeghuis- en reactiveringzorg, thuisbegeleiding, vrijwillige thuishulp, voedings- en dieetadvisering, fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en cursussen en gemaks- en comfortdiensten in de gehele Duin- en Bollenstreek, Wassenaar, Voorschoten en Leiden. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Gezocht: Zorgmanager en Talent van het jaar 2011

De inschrijving voor Zorgmanager en Talent van het jaar 2011 is weer gestart.
Meer over de procedure.

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. – eerst twee maanden je best doen
    – dan daarna lekker zakken vullen en blijven glimlachen
    – dan weer vertrekken met liefst een leuke bonus (zijn ze erg goed in daar)
    – dan de volgende glimworm weer binnen halen (liefst interim want daar zijn ze ook erg goed in)

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.