Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘Rode Kruis Ziekenhuis overweegt aanschaf pand Diginotar’

Het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk denkt na over een mogelijke overname van het Diginotar-gebouw. Dat schrijft het Noordhollands Dagblad vandaag.
‘Rode Kruis Ziekenhuis overweegt aanschaf pand Diginotar’
Foto: ANP - Koen Suyk

Het kantoor van Diginotar staat in dezelfde straat als het ziekenhuis en wordt niet meer gebruikt sinds de digitale dienstverlener failliet is verklaard. Volgens het Noordhollands Dagblad kocht het Rode Kruis Ziekenhuisal eerder een gebouw aan de overkant van de straat. Dat was het oude kantoor van Hoogovens. Dit gebouw werd gesloopt en is nu veranderd in een ruime parkeerplaats voor de vele bezoekers en van het ziekenhuis.

Geen plannen
Een woordvoerster van het Rode Kruis Ziekenhuis benadrukt in de krant dat er momenteel nog geen enkel concreet plan ligt. Geruchten over een obesitaskliniek, een verplaatsing van het dialysecentrum van het Stationsplein naar het Diginotargebouw en de plaatsing van andere paramedische faciliteiten worden dan ook weggewoven.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.