Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Roos van Westrhenen van ggz naar Chipsoft

Roos van Westrhenen (43) versterkt per direct de gelederen van ChipSoft. Dr. Van Westrhenen is een ervaren psychiater die ChipSoft gaat adviseren bij het verder verbeteren van de software voor de GGZ-markt.
Roos van Westrhenen400.jpg

Roos van Westrhenen heeft uitgebreide werkervaring in de zorg. Ze promoveerde in 2005 bij de afdeling Nefrologie van het AMC op peritoneale dialyse. Momenteel werkt Van Westrhenen als gepromoveerd psychiater en klinisch farmacoloog bij het Erasmus MC. Daarnaast geeft ze nascholing psychofarmacologie aan Nederlandse psychiaters bij Psyfar en is ze bij de NVvP (Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie) als expert en tutor actief betrokken bij de ontwikkeling van het landelijk onderwijs aan psychiaters in opleiding. Ook heeft ze subsidie gekregen om een landelijke richtlijn te ontwikkelen over implementatie van farmacogenetica in de psychiatrie. CEO Hans Mulder van ChipSoft: “Haar expertise en ervaring zijn heel waardevol voor de verdiepingsslag die wij momenteel maken binnen de geestelijke gezondheidszorg.’

GGZ-markt
Bij ChipSoft richt Van Westrhenen zich als adviseur op het optimaal afstemmen van de software op de wensen en behoeften van de GGZ-markt. Van Westrhenen: ‘ICT is cruciaal om op effectieve en efficiënte wijze te voldoen aan de vraag naar geestelijke gezondheidszorg. ChipSoft heeft als marktleider in de ziekenhuiszorg alle potentie om ook de GGZ van deze ICT te voorzien, juist omdat somatiek en psychische klachten daar samen komen. Ik draag er graag aan bij om op deze manier de geestelijke gezondheidszorg te verbeteren.’

Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.