Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Ruud IJzelendoorn verlaat het CIZ

De directeur AWBZ van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ), Ruud IJzelendoorn, verlaat het CIZ op 1 oktober 2011 vanwege een nieuwe keuze in zijn loopbaan.
Ruud IJzelendoorn verlaat het CIZ

IJzelendoorn vervulde de functie sinds 1 januari dit jaar. In het persbericht staat: “In deze voor het CIZ dynamische tijden is Ruud IJzelendoorn er ondermeer in geslaagd om een flinke efficiencyslag te maken in werkvoorraden en doorlooptijden. Een belangrijke stap voor een tijdige dienstverlening van het CIZ.”

Invulling functie

Ruud IJzelendoorn geeft aan met veel plezier te hebben gewerkt bij het CIZ: “Collegialiteit, creativiteit en professionaliteit voerden de boventoon, bij de medewerkers, bij het managementteam AWBZ en binnen de Raad van Bestuur/Directieraad”. De Raad van Bestuur/Directieraad van het CIZ ‘betreurt maar respecteert de keuze van Ruud IJzelendoorn en beraadt zich op een nieuwe invulling van de functie.’ (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

CIZ-directeur Robbert Huijsman gaat naar Achmea

Manda Oplaat nieuwe directeur Bedrijfsvoering CIZ

CIZ splitst Wmo-acitiviteiten af

Daan Hoefsmit bestuursvoorzitter CIZ

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Mijn vader,die in de crisistijd per ongeluk slager was geworden vertelde mij eens het volgende: hij kwam veel in de Joodse slagersbuurt.Voor het geval die slagers ruzie kregen gingen ze niet op elkaar schelden, maar riepen ze “ik wens u veel personeel”tegenwoordig roep ik , ik wens u veel indicatie-commissies.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.