Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Ruwaard: Geld ging voor veiligheid

Carina van Aartsen
Carina van Aartsen is redacteur cure bij Zorgvisie. Als aandachtsgebied heeft zij de thema´s: kwaliteit en veiligheid, zorgverzekeraars en financiën.
Bestuurders en specialisten van het Ruwaard van Putten Ziekenhuis hadden het zo druk met ruziën over geld dat de veiligheid ondergesneeuwd raakte.
Ruwaard: Geld ging voor veiligheid
Premium

Dat is een belangrijke conclusie

Premium

Wilt u dit artikel lezen?

Neem Zorgvisie.nl een maand gratis op proef. Na een maand stopt het abonnement automatisch.


  • Onbeperkt alle artikelen lezen
  • Dagelijks de Zorgvisie nieuwsbrief

Al abonnee? Log dan in

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Tja zet eens wat meer mensen met verstand van en zicht op zorg in de besturen zou ik zeggen.Het lijkt wel of die er ongewenst zijn, want je vindt ze er niet én er wordt zelfs beschreven dat besturen een hechte club zijn.Dus ze spelen elkaar deze baantjes toe. Walgelijk eigenlijk als je niet in staat bent om zicht te hebben op de meest belangrijke zaak in je huis: de patiënten.Die mogen dan wel ‘big business’ zijn. maar ze verlangen wel waarvoor wordt betaald: uitstekende zorg.Ik kan alleen maar zeggen: vertrouw jezelf en je familie niet toe aan een stel rekenmeesters, maar zoek naar artsen met hart voor hun vak, die zijn er.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.