Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

SAP certificeert CareCTRL van Pinkroccade healthcare

Annelies Vermeulen
CareCTRL, de integrale, op SAP ERP gebaseerde gezondheidszorgoplossing van PinkRoccade Healthcare, is door SAP gecertificeerd. Met de certificering erkent SAP dat de technologie van SAP in CareCTRL succesvol wordt gecombineerd met de branchekennis en -expertise van PinkRoccade Healthcare. Alle procedures rondom documentatie, projectorganisatie, -inrichting en -aanpak, de productontwikkelingssystematiek en kwaliteit van afhandeling van issues voldoen aan de strenge SAP standaarden.
SAP certificeert CareCTRL van Pinkroccade healthcare

CareCTRL is in samenwerking met de partners NorthgateArinso (HR) en Ideo (Enterprise Asset Management) ontwikkeld. Berny Harink, productmanager bij PinkRoccade Healthcare: “We zijn erg blij met dit stempel van SAP; het is niet alleen een bevestiging van onze hoge standaarden maar ook een bewijs dat we met onze oplossing, services en processen op het hoogste niveau acteren.” (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Slingeland Ziekenhuis kiest voor CareCTRL

CareCTRL live bij Zorgservice XL

CareCtrl genomineerd voor project van het jaar

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.