Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

SHO benoemt Jeroen van Suijlen tot bestuurder

Het SHO Centra voor medische diagnostiek (SHO) heeft Jeroen van Suijlen tot voorzitter van de raad van bestuur ad interim benoemd. Naast Jeroen van Suijlen zijn Tonny Hermsen (Directeur Financiën, HRM en Facilitair) en Sanne van Rumpt (Bestuurssecretaris, werkzaam tot 1 juni) vanuit de interne organisatie benoemd tot lid raad van bestuur ad interim. Hiermee is de raad van bestuur van SHO na het overlijden van Arjan van Erven, de oprichter van SHO, weer ingevuld.
Suijlen_GelreZKH-MF002909_gemaakt door Medische Fotografie Gelre Ziekenhuizen400.jpg

SHO schrijft er trots op te zijn dat zij ondanks de ingrijpende gebeurtenissen in de afgelopen periode de continuïteit heeft weten te waarborgen. ‘Jeroen van Suijlen blijft tevens werkzaam als klinisch chemicus en Directeur Medisch Ondersteunende Diensten in de Gelre Ziekenhuizen. De Raad van Commissarissen en het Management Team van SHO zijn verheugd met de aanstelling van Jeroen van Suijlen en van mening dat dit zeer goed aansluit bij de missie en visie van SHO. De komende periode zal tevens intensivering van de bestaande samenwerking tussen SHO en Gelre Ziekenhuizen nader worden onderzocht. SHO Centra voor medische diagnostiek.’

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.