Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Siemens opent kantoor op terrein UMCG

Siemens Nederland heeft vandaag aangekondigd een kantoor te zullen openen op het terrein van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). Dat meldt de Dagblad van het Noorden.
Siemens opent kantoor op terrein UMCG

Het elektronica-bedrijf gaat hiermee een partnerschap aan met het ziekenhuis, waarin zal worden samengewerkt op het gebied van medische techniek. De vestiging levert in de eerste instantie dertig nieuwe arbeidsplaatsen op en is verder bedoeld als uitvalsbasis voor personeel van Siemens dat zich bezighoudt met gaswinning in Groningen en met het nieuwe windmolenveld bij Schiermonnikoog.

Activiteit in Groningen

We zien dit als een belangrijke stap in de verdere ontwikkelingen van onze activiteiten in Groningen’, licht topman van Siemens Nederland Ab van der Touw toe. ‘Voor de werkgelegenheid in het noorden zal dit een extra impuls geven.’ Siemens is al actief in Assen met zeventig man personeel. Ook in Eemshaven wordt een vestiging geopend.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.