Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Simon de Jong uit bestuur Zorgpartners

Simon de Jong -lid Raad van Bestuur van Zorgpartners Midden-Holland- heeft besloten per 1 januari 2018 andere persoonlijke ambities te gaan realiseren. Simon de Jong is meer dan 45 jaar actief geweest in de gezondheidszorg en ouderenzorg, waarvan 19 jaar bij Zorgpartners Midden-Holland.
simondejong400.jpg

Simon de Jong is zeer verbonden geweest met cliënten, mantelzorgers, medewerkers en vrijwilligers. Ook is hij nauw betrokken bij regionale initiatieven als Transmuraal Netwerk en Care2Care. De Raad van Commissarissen zegt hem dank voor zijn inzet en betrokkenheid al die jaren. Hij laat Zorgpartners Midden-Holland achter als een stabiele en solide organisatie.

Werving

Margot van der Starre –voorzitter raad van bestuur- zal begin 2018 met een nieuw lid de raad van bestuur van Zorgpartners Midden-Holland vorm gaan geven. De werving- en selectieprocedure voor dit nieuwe lid van de Raad van Bestuur start op korte termijn.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.