Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Single Sign On tussen iSOFT MicroHIS X en Portavita

Annelies Vermeulen
Gebruikers van iSOFT MicroHIS X en het keteninformatiesysteem Portavita profiteren van de Single Sign On-functionaliteit die tussen de systemen ontwikkeld is. Gebruikers kunnen nu met één keer inloggen beide systemen gebruiken.
Single Sign On tussen iSOFT MicroHIS X en Portavita

Met de Single Sign On-functionaliteit tussen iSOFT MicroHIS X en Portavita is het mogelijk om met de loginnaam/wachtwoord-combinatie van iSOFT MicroHIS X ook automatisch in te loggen in Portavita.

Martin Willink, huisarts in Doetinchem, medisch adviseur bij Diabetes Zorg Oude IJssel en lid van zorggroep Archiatros, heeft goede ervaringen met zowel iSOFT MicroHIS X als met Portavita. Willink: “Vanuit het werkblad van een patiënt in iSOFT MicroHIS X kan ik nu rechtstreeks navigeren naar diezelfde patiënt in Portavita en beide dossiers tegelijkertijd raadplegen. Dit gemak nodigt uit om van deze mogelijkheid vaker gebruik te maken en de chronische patiënt nog beter te kunnen monitoren.” (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Het AZM kiest voor single sign on van Imprivata

Bartiméus kiest voor iSOFT MicroHIS X

ISoft Microhis heeft XIS-typekwalificatie behaald

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.