Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Softmedex kiest VitalHealth Platform

Annelies Vermeulen
Softmedex gaat voor de ontwikkeling van haar zorgtoepassingen gebruikmaken van het VitalHealth Platform. Softmedex is een on-demand digitaal zorgdossier en zorgmanagementoplossing, die organisaties en professionals ondersteunt met een efficiënte- en intelligente verslaglegging.
Softmedex kiest VitalHealth Platform

Als eerste wordt een consultregistratie voor microbiologen en hun assistenten ontwikkeld, waar in 2011 zeven ziekenhuizen gebruik van gaan maken. Het eerste ziekenhuis dat hiervan gebruik gaat maken, is het Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. Daarna volgen de ziekenhuizen in Woerden, Utrecht/Zeist, Veldhoven en Hilversum.

Innovatieve projecten

Daarnaast zal gestart worden met een tweetal innovatieve projecten op het gebied van ‘beweging’. Het gaat met name om beheer- en dossierapplicaties die clinici ondersteunen en die internationaal ingezet worden voor bewegingsonderzoek. De applicatie is ondermeer voor revalidatiecentra bestemd. Revalidatie Medisch Centrum Groot Klimmendaal zal hiervan gebruikmaken. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Ketenzorg Friesland kiest voor VitalHealth

VitalHealth lanceert EPD in VS

VitalHealth koopt QuestManager inclusief klantenbestand

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.