Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Spel van Paul de Leeuw populair in de zorg

Het bordspel onvoorSPELbaar van televisiepresentator Paul de Leeuw is populair in zorginstellingen. De leverancier van het gezelschapsspel ziet dat het spel opvallend vaak door zorginstellingen wordt aangeschaft.
Spel van Paul de Leeuw populair in de zorg

Leverancier Identity Games uit Rotterdam denkt dat het spel populair is in de zorg omdat het een brede doelgroep aanspreekt. In het vakblad ‘Zorginstellingen’ licht account manager Tijn Hoendervangers het succes toe. “Zorginstellingen bestellen het spel geregeld met het idee dat bewoners het kunnen spelen onder het genot van echte bitterballen en bamihapjes. In dit spel zijn de fiches namelijk vervangen door lekkere snacks.”

Paul de Leeuw

Hoendervangers vertelt in ‘Zorginstellingen’ dat Identity Games een spel wilde ophangen aan een tv-persoonlijkheid en al snel bij Paul de Leeuw uitkwam. Niet in de laatste plaats omdat hij een spelletjesmens pur sang is en bovendien een publiek van jong tot oud aanspreekt. De Leeuw was nauw betrokken bij de ontwikkeling van het spel en vond het maar niets om alleen maar een fiche te kunnen winnen. Het moest iets speciaals worden en daarom zijn de fiches vervangen door bitterballen en bamihapjes. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen)

Lees meer:

Dementerenden halen herinneringen op met spel

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.