Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

St. Jansdal kiest voor MyHealth Online

Annelies Vermeulen
St Jansdal heeft opdracht gegeven voor de ontwikkeling van MyHealth Online. MyHealth Online is de tweede generatie serviceportaal voor St Jansdal, waarmee patiënten zich zelfstandig kunnen inschrijven en afspraken kunnen plannen. Implementatie van het portaal vindt plaats op basis van samenwerking tussen iSOFT Nederland en PinkRoccade Healthcare.
St. Jansdal kiest voor MyHealth Online

Hoewel het serviceportaal in eerste instantie gebruikt wordt voor online patiëntinschrijving en het maken van afspraken, wordt in een later stadium ook relevante medische informatie uit het iSOFT ZIS/EPD inzichtelijk voor de patiënt.

Overeenkomst

Het gaat om een overeenkomst voor de levering van het werkend geheel en de implementatie van diensten. De achterliggende iSOFT-systemen voor het serviceportaal zijn al aanwezig. Er zal projectmatig door de drie partijen gewerkt worden aan het koppelen van de systemen en het operationeel maken van MyHealth Online. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

St. Jansdal kiest voor HRM-software van IBS

PinkRoccade biedt mogelijkheid webspreekuur via MyHealth Online

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.