Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Streekziekenhuis Koningin Beatrix kiest voor ERP-oplossing VCD

Mark van Dorresteijn
Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) uit Winterswijk heeft na een selectietraject gekozen voor ERP-oplossing Vidaví van VCD Healthcare.
Streekziekenhuis Koningin Beatrix kiest voor ERP-oplossing VCD

Vidaví is een totaalconcept dat de complexe inkoop, logistieke en financiële processen ondersteunt voor zorginstellingen in de breedste zin. De basis van het concept wordt gevormd door het Microsoft Dynamics platform. Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix gaat in eerste instantie werken met de Vidaví basismodules Inkoop, Logistiek en Financieel. Bovendien wordt het Vidaví Webportaal voor het decentraal aanvragen in gebruik genomen. Vidaví wordt ingezet ter vervanging van Exact Financials van VCD en VILA van PinkRoccade.

Implementatie

Het implementatieproject bij het Streekziekenhuis Koningin Beatrix begint na de zomervakantie. In de toekomst overweegt het Streekziekenhuis Koning Beatrix ook de aanschaf van Vidaví HRM en Vidaví Facilitair.

(Zorgvisie/ICT – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: VCD )

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Dus twee ziekenhuizen vlak naast elkaar, ‘kiezen’ voor de implementatie van verschillende ERP-systemen waardoor samenwerking en shared service centrum vooralsnog veel lastiger is … dat komt toch overeen met twee robots aanschaffen – nog verschillend zijn ook … En dan hebben we het in dit geval over ERP …

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.