Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Superziekenhuis in Valkenburg

VALKENBURG - Zieken die in Valkenburg behandeling krijgen, komen in een waar paradijs terecht. In het nog te bouwen superziekenhuis kunnen de rijken der aarde sporten, lekker eten, recreëren en herstellen van hun ziekte of operatie.

Valkenburg wordt de plaats voor het nieuwe Europese hoofdkantoor van het uit Singapore afkomstige CyGenics Life Sciences (CLS). CLS gaat zich richten op het coördineren van de medische zorgverlening en service aan patienten uit de hele wereld, die daarvoor willen betalen.

Valkenburg

Burgemeester Constant Nuijtens van Valkenburg zei, dat patienten uit de hele wereld naar het Limburgse toeristenstadje komen voor topkwaliteit aan medische zorg in grote luxe.

Jaaromzet

CyGenics heeft al een soortgelijk medisch Healthcarecentrum in Singapore, waar jaarlijks 700.000 patienten heen komen. Directeur Steven Fang van CyGenics in Singapore zei vrijdag per dag duizend patiënten met een dikke beurs te verwachten. “Elke patiënt krijgt een team van tien begeleiders, van verpleger tot masseuse. Dat zou werk betekenen voor 10.000 mensen.” Die duizend patienten zorgen voor een jaaromzet van een miljard euro. Rond deze nieuwe industrie ontstaan vervolgens hele scala’s van toeleveranciers en serviceverlenende bedrijven, dus nog meer banen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.