Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Thea Heeren neemt voorzitterschap over bij GGz Centraal

Mark van Dorresteijn
Thea Heeren is sinds 1 april 2012 benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur van GGz Centraal. Zij neemt hiermee het voorzitterschap over van Bas Schreuder, die lid van de raad van bestuur blijft.
Thea Heeren neemt voorzitterschap over bij GGz Centraal

De overdracht van voorzitterschap was reeds bij de bestuurlijke fusie op 15 mei 2009 overeengekomen. GGz Centraal is ontstaan uit de organisaties Symfora Groep en Meerkanten.

Heeren

Heeren heeft naast haar voorzitterschap ook nog enkele nevenfuncties. Zo is zij bestuurslid van de Beraadsgroep Maatschappelijke Gezondheidszorg van de Gezondheidsraad en het Bestuur Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie. Ook zit zij in de Programmacommissie Nationaal Programma Ouderenzorg ZonMw.

Schreuder

Naast de bestuursfunctie is Schreuder lid van het College geneeskundig Specialismen van het KNMG. Ook is hij voorzitter van de Commissie Kwaliteitsvisitatie van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie.

(Zorgvisie/ICT – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: GGz Centraal)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.