Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

UNIT4 en VDD IQware integreren software voor zorgsector

Mario Gibbels
VDD IQware en UNIT4 hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Het Enterprise Content Management (ECM) systeem Hyarchis.Net van VDD IQware wordt volledig geïntegreerd binnen UNIT4 Cura, de ERP-oplossing van UNIT4 voor zorginstellingen. Door deze koppeling hebben gebruikers van UNIT4 Cura direct toegang tot het ECM-systeem.
UNIT4 en VDD IQware integreren software voor zorgsector

Naast cliëntenadministratie, financiële administratie, ondersteuning van zorgprocessen en e-HRM biedt de geïntegreerde oplossing nieuwe mogelijkheden om met documenten en documentprocessen om te gaan. Zorginstellingen kunnen bijvoorbeeld de crediteurenadministratie geheel digitaal en geautomatiseerd afhandelen. Daarnaast zijn dossiers en documenten beter vindbaar en is er meer structuur en uniformiteit in de manier waarop cliënten- en personeelsdossiers worden vastgelegd.

Integratie

De integratie van Hyarchis.Net binnen de software suite van UNIT4 Cura zal medio dit jaar afgerond zijn. UNIT4 en VDD IQware hadden al een samenwerkingsovereenkomst; Hyarchis.Net is sinds twee jaar gekoppeld aan UNIT4 Accountancy. (Zorgvisie/ICT)

Lees ook:

UNIT4 Cura klaar voor AWBZ-declaratie

UNIT4 en Saxion Hogeschool werken samen aan nieuwe studieroute

Drie zorginstellingen kiezen voor UNIT4 Cura Zorgmonitor

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.