Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Van der Gaag voorzitter psychiatrie vereniging

Redactie Zorgvisie
Op de Ledenraadvergadering van de Nederlandse Vereniging Psychiatrie (NVvP) van 25 juni hebben de raadsleden unaniem ingestemd met de voordracht van Rutger Jan van der Gaag als nieuwe voorzitter van de NVvP. Deze functie zal hij per ingang van december 2008 gaan bekleden.
Van der Gaag voorzitter psychiatrie vereniging

Rutger Jan van der Gaag is als psychiater werkzaam bij Universitair Centrum St. Radboud en Karakter Universitair Centrum Kinder- & Jeugdpsychiatrie. Hij is academisch aangesteld, maar is ook werkzaam binnen de algemene GGZ. Hij behandelt patiënten in alle leeftijdscategorieën, binnen de kinder- & jeugdpsychiatrie, de volwassenen psychiatrie, de forensische- en de verslavingspsychiatrie. Daarnaast is hij opleider in de kinder- en jeugdpsychiatrie en al twee decennia nauw betrokken als docent bij de algemene opleiding. Rutger Jan heeft al ruim ervaring in verschillende geledingen van de Vereniging (o.a. Ledenraad, Concilium, Commissie Nieuwe Opleidingseisen). (Zorgvisie – Wouter van den Elsen)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.