Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

VCD en Successive lanceren HealthRatio

Zorgvisie ict
HealthRatio stuurt op kwaliteits- en resultaatsdoelstellingen vanuit alle lagen binnen de organisatie, zo stellen VCD Business Intelligence en adviesbureau Successive.
VCD en Successive lanceren HealthRatio

Met HealthRatio kunnen zorgorganisaties voortgang bewaken, inzet zorgproducten registreren, inzicht krijgen in de kosten van doorlooptijden.

Kwaliteit, verantwoording en financiën

Volgens Niko Brouwer, directeur van VCD Business Intelligence, is het product uniek door de volledige integratie tussen kwaliteit, verantwoording en financiën. ‘Een integraal overzicht op deze aspecten in zowel het nu als in de toekomst, is cruciaal voor organisaties. Het uitgangspunt in de oplossing is dat alle lagen van de organisatie echt ondersteund worden in het waarborgen van de juiste uitvoering van de activiteiten. Van zowel scenario analyses op strategisch niveau, ondersteuning van de gehele P&C cyclus alsook operationele controls ter waarborging van de juiste vastlegging en facturering.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.