Vierstroom Holding heet voortaan Fundis

Vierstroom Holding heet voortaan Fundis. Tot Fundis behoren merken als Vierstroom, Variant, Palet Welzijn, Avicen, ZorgBrug, PlusZorg, Ziso! en PlusZend.
Vierstroom Holding heet voortaan Fundis


Fundis is actief als aanbieder van verschillende diensten en zorgproducten voor chronisch zieken en kwetsbare ouderen in de regio’s Zoetermeer, Midden Holland en West Utrecht. Fundis wordt geleid door een driehoofdige directie.Directievoorzitter is Jeroen van den Oever.Directeur Henk Woertman heeft finance en control als aandachtsgebied en Directeur Guido Blom marketing en innovatie. Fundis laat in een persverklaring weten dat de nieuwe holdingnaam niet zal leiden tot veranderingen voor cliënten, bewoners en patiënten. De bedrijven die hen ondersteunen veranderen immers niet van naam. De directies van deze bedrijven blijven eindverantwoordelijk voor hetgeen er binnen deze bedrijven gebeurt.

Holding
‘In de loop

0
181

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement. Al voor de prijs van 1 kop koffie per week (2,50 euro) kunt u onze premiumartikelen lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.