Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vitaal Vechtdal Polis groeit met vijftig procent

De Vitaal Vechtdal Polis is afgelopen overstapseizoen gegroeid met vijftig procent ten opzichte van vorig jaar naar ruim 15.000 verzekerden.
onvz.jpeg

De Vitaal Vechtdal Polis wordt sinds twee jaar aangeboden. Iedereen in het Vechtdal (Coevorden, Hardenberg, Ommen, Dalfsen en Twenterand) kan gebruik maken van de voordelen van de Vitaal Vechtdal Polis. Werkgevers kunnen de polis bovendien aanbieden aan hun werknemers. Op die manier profiteert de werknemer, maar ook de werkgever. Werkgevers krijgen bijvoorbeeld ondersteuning op het gebied van verzuim en hulp bij het vitaal houden van werknemers. De gratis aanvullende Vitaal Vechtdal Polis wordt via Vrieling Adviesgroep aangeboden vanuit Zilveren Kruis, Avéro Achmea en ONVZ.

Vrieling
Jasper Vrieling, directeur Vrieling Adviesgroep, die de aanvullende Vitaal Vechtdal Polis aanbiedt, is verheugd over de groei. ‘Verzekerden willen zich gezien en erkend voelen in hun behoeften. Ook werkgevers zijn steeds meer bezig met vitaliteit van hun werknemers. Het is mooi als de Vitaal Vechtdal Polis hierin een verschil kan maken’.

Preventie
Preventie is een belangrijk onderdeel van de polis. De komende jaren wordt vanuit betrokkenen en samenwerkingspartners gewerkt aan concrete projecten (Efficiëntie in de Zorg, Jongeren op Gezond Gewicht, IKPas, Stoppen met Roken, Voorkom stress op de werkplek, Startpunt Geldzaken voor mensen met financiële problemen etc.) die toegankelijk zijn voor de Vitaal Vechtdal Polishouders; voordelen voor zowel individuele personen als werknemers en werkgevers.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.