VMZ tilt zorgmanager naar hoger niveau’

De VHMZ en VMP fuseren om zorgmanagers nog beter te helpen te groeien in hun functie. De nieuwe vereniging gaat op 1 januari 2016 officieel van start onder de naam VMZ (Vereniging Managers in de Zorg).

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
‘VMZ tilt zorgmanager naar hoger niveau’
Foto: iStock

De VMZ wordt een vereniging voor topfunctionarissen in de zorg die rechtstreeks verantwoording afleggen aan de raad van bestuur en in principe te maken hebben met management- en leiderschapsvraagstukken voor een groot bedrijfsonderdeel. De nieuwe vereniging ontstaat uit een fusie tussen Vereniging Hoger Management in de Zorg (VHMZ) en de Vereniging Managers Patiëntenzorg (VMP). VMP en VHMZ waren afzonderlijk al langer aan het kijken hoe zij de eigen verenigingen konden versterken. Na verloop van tijd raakten de verenigingen met elkaar in gesprek en besloten samen op te trekken. In totaal heeft de vereniging zeven bestuursleden. De voorzittersrol wordt ingevuld Jan

0
138

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.