VMZ tilt zorgmanager naar hoger niveau’

De VHMZ en VMP fuseren om zorgmanagers nog beter te helpen te groeien in hun functie. De nieuwe vereniging gaat op 1 januari 2016 officieel van start onder de naam VMZ (Vereniging Managers in de Zorg).
‘VMZ tilt zorgmanager naar hoger niveau’
Foto: iStock

De VMZ wordt een vereniging voor topfunctionarissen in de zorg die rechtstreeks verantwoording afleggen aan de raad van bestuur en in principe te maken hebben met management- en leiderschapsvraagstukken voor een groot bedrijfsonderdeel. De nieuwe vereniging ontstaat uit een fusie tussen Vereniging Hoger Management in de Zorg (VHMZ) en de Vereniging Managers Patiëntenzorg (VMP). VMP en VHMZ waren afzonderlijk al langer aan het kijken hoe zij de eigen verenigingen konden versterken. Na verloop van tijd raakten de verenigingen met elkaar in gesprek en besloten samen op te trekken. In totaal heeft de vereniging zeven bestuursleden. De voorzittersrol wordt ingevuld Jan

0
113

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement. Al voor de prijs van 1 kop koffie per week (2,50 euro) kunt u onze premiumartikelen lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.