Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Vrouwen tuigen ziekenhuispatiënt af

Mark van Dorresteijn
In het Tilburgse TweeSteden ziekenhuis is afgelopen donderdagmiddag een 40-jarige patiënt op zijn kamer door drie vrouwen aangevallen. Het trio kwam verhaal halen omdat hij tijdens de Tilburgse kermis een dochter van een van hen zou hebben mishandeld.
Vrouwen tuigen ziekenhuispatiënt af

De Tilburger werd aangevallen met een knuppel en probeerde met zijn infuusstandaard de klappen af te weren, meldt de politie Tilburg. Verder werd de patiënt ook bedreigd met een naar later bleek neppistool. Verplegend personeel en beveiligers hebben de vrouwen van 41, 57 en 60 jaar overmeesterd. De vrouwen zitten nog vast. De man lag in het ziekenhuis vanwege een verkeersongeluk.

Vechtende vrouwen

Op Roze Maandag op de Tilburgse Kermis zou de man enkele vechtende vrouwen uit elkaar gehaald hebben. Volgens de vrouwen had een van hun dochters door toedoen van de man ernstige verwondingen aan haar oor opgelopen. De politie trof bij de vrouwen een speelgoedpistool, een wapenstok, een zakmes en een busje pepperspray aan. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.