Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

VSS – SPT krijgt keurmerk Goed Industrieel Ontwerp 2010

Annelies Vermeulen
De VSS - SPT, een service unit van Verkerk Service Systemen is bekroond met het keurmerk Goed Industrieel Ontwerp (GIO). Om voor dit keurmerk in aanmerking te komen, moet een product meer dan alleen mooi zijn. Functionaliteit, innovativiteit, originaliteit, respect en materiaalkeuze zijn van even groot belang.
VSS - SPT krijgt keurmerk Goed Industrieel Ontwerp 2010

De service unit integreert meerdere toepassingen in één infrastructuur, zoals communicatie, (zorg)registratie, beveiliging en huisautomatisering. De service unit kan ook gebruikt worden voor een EPD. Eind 2010 zullen de eerste zorginstellingen worden voorzien van de VSS – SPT.

Directeur Peter Schneiders is blij met het keurmerk. “Naast de basisfunctionaliteiten waar een verpleegroepsysteem primair over moet beschikken, zoals de waarborging van veiligheid van de gebruiker, is de uitstraling van het product toch ook van groot belang. Onze service unit hangt op een strategische plek in de woonomgeving en het oog wil ook wat. Met het ontvangen van deze erkenning zijn wij daar in ieder geval in geslaagd en is een kroon op het werk van onze R&D-afdeling en industrieel ontwerper.” (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

BSN Zorg Keurmerk voor 19 applicaties

‘KEMA-keurmerk voor software in de zorg’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.