Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

VWS breidt Kleinschalig Wonen met Domotica uit

Annelies Vermeulen
Het ministerie van VWS breidt het project 'Kleinschalig Wonen met Domotica' uit. VWS geeft Syntens de opdracht om drie extra trajecten bij intra- en extramurale zorginstellingen te starten. Het project kent al tien regionale initiatieven.
VWS breidt Kleinschalig Wonen met Domotica uit

Syntens organiseert voor de drie extra initiatieven een kick-offbijeenkomst op 7 februari 2011. Hier kunnen initiatiefnemers van kleinschalige woonprojecten met domotica bij aanwezig zijn. Projecten die in aanmerking komen, moeten gebaseerd zijn op een businessmodel en samenwerken met andere ketenpartners, zoals provincies, gemeenten, MKB en woningcorporaties. Daarbij wordt uitgegaan van bestaande situaties, bestaande technologieën en bestaande samenwerkingsverbanden.

Financiën

Een adviseur zal gedurende de looptijd het project adviseren en begeleiden. Per initiatief wordt 120.000 euro ter beschikking gesteld, waarvan 60.000 euro betaald wordt door Syntens en 60.000 euro in overleg tussen Syntens en het initiatief. Een initiatief dient zelf ook 120.000 euro aan uren en/of geld in te brengen. Een en ander moet worden gestructureerd volgens de IPC-regeling van het Agentschap.nl. De resultaten en ervaringen van dit project worden na afloop gepubliceerd, zodat ook andere regionale initiatieven met kleinschalig wonen met domotica een grotere kans van slagen hebben. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

VWS organiseert bijeenkomst Kleinschalig Wonen met Domotica

Zes nieuwe deelnemers project kleinschalig wonen met domotica van VWS

Businesscase-project kleinschalig wonen met domotica van start

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.