Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

‘VWS mag wel wat meer vertrouwen hebben in de ict-leveranciers’

Bert Bukman
De wereld van de ict-leveranciers en die van de ambtelijke en bestuurlijke krachten in Den Haag verschillen in veel opzichten van elkaar. Harry van Dorenmalen, voorzitter van de taskforce Samen Vooruit, die de zorg-ict op een hoger plan moet brengen, wil deze kloof overbruggen.
Harry van Dorenmalen
Harry van Dorenmalen
Premium

‘Er kan veel verbeteren in

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

  1. Wow HHor.
   Zou het niet ook zo kunnen zijn, dat er wèl ICT leveranciers zijn, die het hart op de juiste plaats hebben? Ik vind het nogal wat om alle ICT leveranciers met deze uitspraken over één kam te scheren.
   In de ICT werken ook mensen, met passie en een maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel die een bijdrage willen leveren aan de zorg. Mensen die er alles aan proberen te doen, om met de ICT oplossingen die zij kunnen realiseren, de zorg te ondersteunen en het leven van gebruikers een beetje makkelijker te maken.
   Dat geldt in elk geval voor mij als persoon.

  2. Lees alle reacties
  3. Sorry, maar grote flauwekul. IT-bedrijven zijn NIET te vertrouwen. Daarnaast hebben de ministeries en hun ZBO’s regelmatig de plak mis geslagen met IT, IT-projecten en IT-organisaties.
   Dus wantrouwen, kritisch zijn en het de commerciële IT-ets moeilijk maken is broodnodig.
   Deze IT-gasten verdienen sowieso al veel te veel aan de zorg.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.