Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties4

Week 35: Een brief van Klink

Mark van Dorresteijn
De redactie van Zorgvisie heeft toegang gekregen tot de computer van controller Guus Roodt van Medisch Centrum Centrum. U leest mee hoe hij communiceert met de belangrijkste stakeholders.
Week 35: Een brief van Klink


31-08-2010

Van: guus.roodt@mccentrum.nl

Aan: eric.koning@mccentrum.nl

Beste Eric,

Ik begrijp dat het stafconvent nog enkele vragen heeft bij de initiatieven om meer focus op klantwaarde aan te brengen en met de Prosumer Activity Cycle de total customer experience van onze zorgklanten in kaart te brengen. Ik ben het niet met je eens dat het er gewoon om gaat patiënten beter te maken. Het gaat om waardecreatie in de zorg. Jij leeft nog in de tijd van Florence Nightingale.

Hoe gaat het trouwens met de acties voor jullie honorarium? Het is zo stil!

Groeten,

Guus


01-09-2010

Van: guus.roodt@mccentrum.nl

Aan: eugene.dewit@mccentrum.nl

Beste Eugene,

Ja, ik zag ook de brief van Klink op de website van de NOS. Definitief nee tegen gedogen door de PVV. Moedig, hij steekt zijn nek ver uit. Zo kende ik hem nog niet.

Groeten,

Guus


01-09-2010

Van: guus.roodt@mccentrum.nl

Aan: adriane.berken@mccentrum.nl

Sugar,

Morgen golfen met Deloitte! Geen zorgen, er is niks aan. Gewoon een goede mep tegen het balletje, kunnen we samen in de bosjes gaan zoeken waar die terecht is gekomen.

Tarzan


02-09-2010

Van: guus.roodt@mccentrum.nl

Aan: eugene.dewit@mccentrum.nl

Ha Eugene,

Word ik wakker en hoor ik op het nieuws dat de formatie vrolijk verder gaat. Met steun van de complete CDA-fractie. Zo kennen we onze Ab weer. Dat schept hoop, als hij met de kortingen op ziekenhuizen even pragmatisch omgaat hebben we weinig te vrezen.

Groeten,

Guus


03-09-2010

Van: guus.roodt@mccentrum.nl

Aan: alieftinck@deloitte.nl

Beste Adriaan,

Ik heb genoten van het balletje golf gisteren. De trofee staat op de schoorsteenmantel. Nog excuus van Adriane over die slag met haar club. Ze moet het nog een beetje leren. Ik hoop dat ze je op de SEH goed hebben geholpen. Het bloedde nogal maar ik dacht toch niet dat het een hersenschudding was.

Dank en hartelijke groeten,

Guus Roodt RC

Controller Medisch Centrum Centrum


Lees ook:

Dossier @mccentrum.nl

4 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.