Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Week 8: In opleiding

Mark van Dorresteijn
De redactie van Zorgvisie heeft toegang gekregen tot de computer van controller Guus Roodt van Medisch Centrum Centrum. U leest mee hoe hij communiceert met de belangrijkste stakeholders.
Week 8: In opleiding


22-02-2010

Van: guus.roodt@mccentrum.nl

Aan: inschrijven@euroforum-uitgeverij.nl

Geachte heer Roelfzema,

Dank voor de brochure ‘Innovatieve manager zorginstellingen’. Graag ga ik in op uw aanbod om deel te nemen aan deze schriftelijke cursus. Ik begrijp dat ik voor slechts 1995 euro negen studiemappen mag ontvangen plus een certificaat van deelname. Ik zag als onderdeel van het programma een bijdrage van mevrouw Caroline Fluitekruid, coach/natuurgeneeskundig therapeut. Mag ik ervan uitgaan dat zij de e-coaching verzorgt?

Hoogachtend,

Guus Roodt RC

Controller Medisch Centrum Centrum


23-02-2010

Van: guus.roodt@mccentrum.nl

Aan: f.roelfzema@euroforum-uitgeverij.nl

Geachte heer Roelfzema, beste Ferrie,

Dank voor de informatie, ik zou het inderdaad zeer waarderen als dat kan. Een onderdeel dat systematisch wordt genegeerd in het debat over innovatie, vandaar ook mijn belangstelling. Ik ben zeer nieuwsgierig naar haar bijdrage. Ook haar hoofdstuk over sturen met de 5 B’s maakt mij nieuwsgierig.

Groeten,

Guus


24-02-2010

Van: guus.roodt@mccentrum.nl

Aan: eric.koning@mccentrum.nl

Beste Eric,

Ik was net wat euforisch toen je belde over de bijdrage van het ziekenhuis aan jullie stafcongres – maar het is goed. Ben zojuist toegelaten tot een geweldige training over innovaties in de zorg. Krijg een persoonlijke coach, Caroline. Wat een stoot! Ik heb voorlopig geen Viagra meer van je nodig.

Ken jij de 5 B’s al?

Groeten,

Guus


25-02-2010

Van: guus.roodt@mccentrum.nl

Aan: tw.v.uum@minvws.nl

Geachte heer Van Uum,

Dank voor de brochure die ik van u mocht ontvangen over subsidieregelingen zorgopleiding A eerste tranche (versie Staatscourant 28 december 2006, nr. 252, pag. 66, gewijzigd met Staatscourant 20 december 2007, nr. 247, pag. 51, gewijzigd met Staatscourant 5 augustus 2008, nr. 149, pag. 15, gerectificeerd met Staatscourant 20 augustus 2008, nr. 160, pag. 11, gecorrigeerd met Staatscourant 19 september 2008, nr. 182, gewijzigd met Staatscourant 23 juli 2009, nr. 11230 en Staatscourant van 6 november 2009, nr. 16771, gewijzigd met Staatscourant van 15 december 2009, nr. 19162 gerectificeerd met Staatscourant van 14 januari 2010, nr. 19162). Omdat de brochure bij mij nog enkele vragen opriep, heb ik het controleprotocol 2010 (laatst gewijzigd 18 januari 2010) op uw website geraadpleegd. De hierop volgende passage maakt mij veel duidelijk, maar roept nog een vraag op. Eerst maar even citeren: “De tijd, dat assistenten worden ingezet voor activiteiten die buiten de opleiding vallen, zoals het verrichten van onderzoek, mogen hierbij niet worden meegerekend. … Daarnaast vallen assistenten in opleiding voor de zorgopleidingen, die in Nederland worden opgeleid en een deel van die opleiding in het buitenland wensen te volgen buiten de regeling, voor zover niet wordt voldaan aan artikel 9, lid 2, van de Subsidieregeling. Datzelfde geldt voor de tijd, dat assistenten een opleiding volgen aan een opleidingsinrichting, die geen erkenning heeft en/of die geen deel uitmaakt van de geschoonde sector.”

Nu de vraag. In het protocol wordt nergens vermeld wat bedoeld wordt met geschoonde sector. Is het mogelijk hierop nog een nadere toelichting te geven, zodat de regels voor bekostiging opleidingen medisch specialisten voor iedereen helemaal glashelder worden? Misschien dat een korte aanvulling in de Staatscourant mogelijk is.

Hoogachtend,

Guus Roodt RC

Controller Medisch Centrum Centrum


26-02-2010

Van: guus.roodt@mccentrum.nl

Aan: eric.koning@mccentrum.nl

Beste Eric,

Benen. Billen. Borsten. Betovering. Bed.

Guus


Lees ook:

Dossier @mccentrum.nl

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.