Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Whitepaper: 28 hygiënetips voor infectiepreventie in de zorg

Abena
Wat zijn 4 gouden regels voor infectiepreventie? Welke zorgsituaties komen vaak voor maar zijn niet handig qua hygiëne? Een greep uit het whitepaper 28 praktische hygiënetips voor betere infectiepreventie in de zorg.

Uit ‘28 praktische hygiënetips voor betere infectiepreventie in de zorg’: 6 tips om medewerkers mee te krijgen.

Speciaal voor teamleiders en aandachtsvelders infectiepreventie

Binnen zorginstellingen is er veel belangstelling voor infectiepreventie én de rol die hygiëne daarbij speelt. Tegelijkertijd is het een uitdaging om alle richtlijnen op een goede manier in de praktijk te brengen.

Met dat besef in ons achterhoofd hebben we dit whitepaper gemaakt, speciaal voor teamleiders en aandachtsvelders infectiepreventie. Hiervoor hebben we de kennis van onze specialisten vertaald in nuttige weetjes, gouden regels en praktische tips. Allemaal om het jouw medewerkers zo makkelijk mogelijk te maken om hygiënisch te werken.

Simpele tips en handige producten

Het whitepaper staat vol met praktische tips en simpele eye-openers. Denk aan tips om zorgprofessionals te ondersteunen bij de schoonmaak tussendoor. Of voorbeelden van producten die snel en makkelijk te gebruiken zijn, waardoor het voor iedereen eenvoudiger wordt om bij te dragen aan een schone omgeving.

Medewerkers meekrijgen van willen naar doen

Niets is zo moeilijk als gedrag veranderen. Daarom hebben we in het whitepaper ook een aantal tips opgenomen om draagvlak te creëren. Want door het leuk, luchtig en hands-on te houden lukt het vaak wél om mensen mee te krijgen.

Download hier het whitepaper

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.