Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Wie wordt de nieuwe Zorgmanager van het Jaar?

Mark van Dorresteijn
Zorgvisie organiseert ook dit jaar in samenwerking met ING het evenement “De Zorgmanager van het Jaar” waarbij de uitreiking van de Zorgvisie Excellence Trofee centraal staat. De prijs wordt uitgereikt aan de manager die een zichtbaar inhoudelijk, duurzaam en innovatief resultaat in de organisatie heeft bereikt.
Wie wordt de nieuwe Zorgmanager van het Jaar?

De prijs is een begrip in de zorgwereld en werd eerder uitgereikt aan Lidy Hartemink (Univé), Eelco Damen (Cordaan) en Claudia Zuiderwijk (Tergooiziekenhuizen).

De uitreiking vindt plaats op donderdag 8 april in het ING House te Amsterdam.

Uitreiking Zorgvisie Excellence Trofee

Emile Lohman, bestuursvoorziter van het UMC St Radboud en vorig jaar winnaar, reikt de Zorgvisie Excellence Trofee uit. Lohman kreeg in 2009 de prijs omdat hij zich volgens de jury onderscheidde door zijn energieke manier van leidinggeven. Hierdoor lukte het hem grote groepen mensen in beweging te krijgen en een imposant veranderingsproces in gang te zetten. “Hij is een manager die een lange staat van dienst heeft opgebouwd in de gezondheidszorg door klanten voorop te stellen”, aldus de jury.

Maarten van der Weijden

Speciale gast tijdens de uitreiking op 8 april is oud-zwemmer en Olympisch kampioen Maarten van der Weijden. Van der Weijden werkte jaren toe naar één specifiek moment. Zijn hele leven stond in het teken van die ene wedstrijd. Niets werd aan het toeval overgelaten. Resultaat: een gouden medaille tijdens de Olympische Spelen. Tijdens het Zorgvisie-evenement vertelt hij over ambitie, doorzettingsvermogen, omgaan met tegenslagen en samenwerken.

Talent van het jaar

Nieuw dit jaar is de verkiezing van de manager die zich “Talent van het Jaar” mag noemen. De manager die zich heeft bewezen met een baanbrekend initiatief, project of onderscheidend is in aanpak, ontvangt deze prijs uit handen van oud-zwemmer en Olympisch kampioen Maarten van der Weijden.

Zorgmanager van het Jaar bijwonen?

Wilt u aanwezig zijn bij de uitreiking van Zorgmanager van het Jaar?

U kunt zich aanmelden tot en met 31 maart 2010.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.