Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Wil Markesteijn verlaat De Lange Wei

Directeur Wil Markesteijn neemt na 10 jaar eind augustus afscheid van De Lange Wei om met pensioen te gaan.
Wil Markesteijn400.jpg

In de tien jaar dat Markesteijn directeur was speelde ze onder andere in op de veranderende zorgvraag en -sector, breidde de organisatie uit met wijksteunpunten en locatie De Zes Molens en voerde veranderingen en vernieuwingen door in de manier van werken. Daarnaast zette ze hoog in op de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening en behaalde met haar organisatie 1 keer het bronzen en 7 keer het PREZO Gouden Keurmerk. ‘Stuk voor stuk mooie en belangrijke momenten, maar wat ik vooral mooi vind, is dat ik een bijdrage heb kunnen leveren aan het geluk van onze cliënten, medewerkers en vrijwilligers. Als zij blij zijn, dan maakt dat mij blij’, aldus Wil Markesteijn. 

‘Tien jaar geleden begon ik met het idee een goed functionerende organisatie met een geïntegreerd aanbod van wonen, zorg en welzijn neer te zetten, waarbij het behoud van de eigen regie en zelfstandigheid van de cliënt altijd voorop staat. Dit doel is breder en uitgebreider uitgekomen dan ik had gedacht. Ik laat een bloeiende, zeer gezonde organisatie achter met goede en positieve medewerkers en vrijwilligers, waarbij cliënten hun eigen leven zoals zij gewend waren voort kunnen zetten.’

Agnes Klaren
De raad van toezicht heeft Agnes Klaren benoemd als opvolgende Directeur/bestuurder van De Lange Wei. Zij is 1 augustus gestart met haar inwerkperiode. Maandag 22 augustus draagt Wil Markesteijn de verantwoordelijkheid officieel over aan Agnes Klaren. 

Organisatie
Zorgaanbieder De Lange Wei is al ruim 60 jaar actief in de ouderenzorg. De organisatie biedt mogelijkheden op het gebied van zorg, diensten, welzijn, behandeling en services.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.