Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties6

Willem van de Spijker wordt Talent van het Jaar 2011

Mark van Dorresteijn
De prijs voor de meest talentvolle jonge zorgmanager in 2011 is gewonnen door Willem van de Spijker. Hij is beherend apotheker van Mediq-apotheek ’t Heelhuis in Helmond.
Willem van de Spijker wordt Talent van het Jaar 2011

Hij werd vandaag gekozen tot Talent van het Jaar. De verkiezing vond plaats nadat de genomineerden op het Zorgvisiecongres een live-presentatie hadden gegeven van het project waarmee ze hun sporen hebben verdiend. “Van de Spijker is een snelle manager die graag goed wil zijn in wat hij doet. Hij ziet de apotheker als geneesmiddelen deskundige. Dankzij hem zien we wat de plaats en de rol van apotheker kan zijn”, aldus juryvoorzitter Martin van Rijn (bestuursvoorzitter PGGM).

Michaël Lansbergen en Pieter Bas Veen

Van Rijn zwaaide lof toe aan de andere twee kandidaten die zijn doorgedrongen tot de eindronde. Het gaat om Michaël Lansbergen, klinisch fysicus en hoofd zorgtechnologie in Ziekenhuisgroep Twente en Pieter Bas Veen, oprichter en manager zorg van ZeS op Maat in Zwolle.

Zorgvisie Grow/work Talent van het Jaar award

Het is de tweede keer dat de Zorgvisie Grow/work Talent van het Jaar award is uitgereikt. Vorig jaar is de prijs gewonnen door Esther Talboom- Kamp, tegenwoordig lid van de raad van bestuur van diagnostisch centrum Saltro in Utrecht.

Meer informatie?

Bekijk het dossier Zorgmanager en Talent van het Jaar 2011

6 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.