Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ymke Fokma bestuurder Westfriesgasthuis en Waterlandziekenhuis

De raad van bestuur van het Westfriesgasthuis en het Waterlandziekenhuis is versterkt met een nieuw lid: Ymke Fokma start op 6 juni als bestuurslid van het fusieziekenhuis.
Ymke Fokma.jpg

Fokma heeft veel ervaring in de zorg. De afgelopen drie jaar was ze als directeur bedrijfsvoering werkzaam bij het AMC. Daarvoor werkte ze bij zorgverzekeraar Achmea en The Boston Consulting Group. Arno Timmermans is al eerder benoemd als voorzitter raad van bestuur van de ziekenhuizen die per 1 april zijn gefuseerd, evenals Hugo Keuzenkamp, die bestuurslid is.

Fusie in goede banen
De raad van commissarissen laat op de site van het ziekenhuis weten blij te zijn met de benoeming van Ymke Fokma. Jan van Walsem, voorzitter raad van commissarissen: ‘Als raad hebben we er vertrouwen in dat dit bestuursteam het vervolg van de fusie in goede banen gaat leiden zodat patiënten goede medisch-specialistische zorg in de regio blijven ontvangen.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.