Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zivver wint award voor informatiebeveiliging

Redacteur Zorgvisie
Berichtenservicebedrijf Zivver is door het Nationale Business Succes Instituut (NBSA) uitgeroepen tot beste bedrijf in de informatiebeveiligingsbranche. Dat maakte de Succesfactor donderdag bekend.
mailfotolia400.jpg
Foto: Fotolia

De jury roemt Zivver vooral vanwege de vooruitstrevendheid waarmee het bedrijf te werk gaat en het gebruikersgemak dat de berichtenservice biedt. Zo is de communicatie die via Zivver verloopt volgens de jury sterk beveiligd, terwijl dit gebruikers niet in de weg zit. ‘Het grote voordeel is dat gebruikers hier niets of nauwelijks iets van merken, want alle beveiliging vindt plaats op de achtergrond’, zegt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie van de NBSA. De jury noemt Zivver in het rapport ook een voorloper en topper, die met ‘gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant’ aan het werk is.

Jury over Zivver
De jury verwacht bovendien grote dingen van Zivver in de toekomst. Zwaan: ‘In een markt die continu in beweging is, weet Zivver uitstekend te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en is het zijn concurrenten vaak een slag voor. Zivver is een echte voorloper in de Nederlandse kennisindustrie. Geen enkel ander bedrijf houdt zich in ons land bezig met een vergelijkbaar aanbod. De verwachting voor de komende jaren is dan ook ronduit positief.’

Dossier Apps
Zorgverleners en patiënten maken steeds vaker gebruik van medische apps op hun smartphone of tablet. Apps maken zorgregistratie en zelfmanagement eenvoudiger. Apps zijn er voor alle platformen: Android, Windows en iOS. Toch werken zorgverleners opvallend vaker met de iPhone of iPad in hun werk.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.