Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Zorgcentra De Betuwe en zorggroep Maas & Waal willen fuseren

Zorgcentra De Betuwe en zorggroep Maas & Waal hebben een intentieverklaring getekend om te komen tot een bestuurlijke fusie per 1 januari 2013. Hierbij wordt eenheid in bestuur en toezicht beoogd. In de komende maanden vindt verdere uitwerking plaats.
Zorgcentra De Betuwe en zorggroep Maas & Waal willen fuseren

Zorgcentra De Betuwe en zorggroep Maas & Waal denken samen beter op ontwikkelingen te kunnen inspelen dan ieder voor zich. ‘Door een intensieve samenwerking wordt een stabiele basis gelegd voor meer slagkracht in de toekomst. Dat beide organisaties vergelijkbaar zijn qua visie op zorg, qua werkgebied en omvang versterkt dat.’

NMa

Uit onderzoek naar de wenselijkheid en de haalbaarheid van de samenwerking is gebleken dat een bestuurlijke fusie de beste optie is. Zoals gebruikelijk zal ook de Nederlandse Mededingingsautoriteit NMa benaderd worden en zullen de medezeggenschapsorganen nauw bij het proces betrokken zijn. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.