Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zorgcomfortwinkel verkoopt scootmobielen uit Palestina

Zorgcomfortwinkel.nl start met de verkoop van de eerste scootmobiel- en rolstoelaccessoires uit de Palestijnse gebieden. De webwinkel wil door deze producten te verkopen niet alleen ouderen comfort bieden, maar ook de mensen in de Westbank aan werkgelegenheid helpen.
Zorgcomfortwinkel verkoopt scootmobielen uit Palestina
Foto: ANP Photo

Zorgcomfortwinkel heeft het afgelopen half jaar samen met een Palestijnse fabrikant in de Westbank een rolstoel/scootmobiel-voetenzak geproduceerd voor de Nederlandse markt. Doel van deze productie is om werkgelegenheid te genereren in de Westbank en zo een kleine bijdrage te kunnen leveren aan een weg naar vrede in het Midden-Oosten.

Ondernemer

Initiatiefnemer van deze handelsrelatie is Menasseh Rotteveel, eigenaar van Zorgcomfortwinkel.nl. Hij is zelf geboren in Israël als zoon van Nederlandse ouders. Zijn streven is het ondernemerschap te combineren met ontwikkelingssamenwerking. Rotteveel is zelfstandig naar de Westbank gegaan en heeft daar de fabrikant ontmoet.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.