Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zorghotel Welloord gebruikt hotelreserveringssysteem

Annelies Vermeulen
Bij viersterrenzorghotel Welloord is het sinds vandaag mogelijk om te reserveren via het reserveringssysteem LodgeGate PMS van Hotels Online.
Zorghotel Welloord gebruikt hotelreserveringssysteem

De eisen voor het systeem zijn bij een hotel met zorg anders dan bij een traditioneel hotel. Bij een hotel met zorg is niet alleen sprake van een kamerreservering, de vereiste zorg voor de hotelgasten dient op het juiste moment geboden te worden. Voor Welloord is het van belang dat de zorgverlenende activiteiten aangestuurd, geregistreerd en verwerkt kunnen worden, eventueel met derden (zoals een ziekenhuis).

Maatwerk

“Welloord heeft als nieuw viersterrenhotel met zorg in LodgeGate een ideale partner gevonden voor hotelreserveringen”, zegt Michiel Huisman van Welloord. “LodgeGate biedt als online systeem een maatwerkoplossing in koppelingen voor zorgfunctionaliteiten en specifieke uitbreidingen om aan de zorgvraag van de gast van Welloord te kunnen voldoen.” (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Atrium MC en Zorghotel Welloord gaan samenwerken

Het loopt geen storm bij zorghotel Emmen

Hilversum krijgt grootste zorghotel van Nederland

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.