Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Zorginstelling AriënsZorgpalet gebruikt iPads

Annelies Vermeulen
Verpleegkundigen van zorginstelling AriënsZorgpalet in Enschede gaan niet langer met de Computer on Wheels langs cliënten, maar gebruiken de iPad als mobiele werkplek.
Zorginstelling AriënsZorgpalet gebruikt iPads

Na een pilottraject van drie weken in samenwerking met Betagraphics is hiervoor gekozen vooral vanwege de eenvoudige bediening, de lage investering per tablet en een accu die langer meegaat dan één dienst.

Daraadloos netwerk

Na de pilot is Betagraphics gestart met de implementatie en het aanleggen van een panddekkend draadloos netwerk op de twee bestaande locaties. Op basis van een RDP App (Wyse Pocket Cloud), maakt de iPad verbinding met een terminal server omgeving, die toegang geeft tot de Caress Zorgdossier applicatie. In de nabije toekomst zal het EPD Caress ook direct op de iPad beschikbaar zijn. De oplossing die Betagraphics bij AriënsZorgpalet heeft aangedragen is niet afhankelijk van specifieke softwareoplossingen en is zodoende toepasbaar voor alle ECD’s en EPD’s. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Roep om actie IGZ bij AriënsZorgpalet

Personeel Ariëns Zorg­palet eist betere kwaliteit zorg

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.