Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zorgmanager houdt van onzekerheid

Zorgmanagers hechten weinig waarde aan zekerheid en stabiliteit. Dat komt naar voren uit de eerste respons op een onderzoek op de website van Zorgvisie.

Op de hrm-special van Zorgvisie kunnen zorgmanagers een test invullen over de waarden die zij belangrijk vinden in hun werk. De eerste bevinding is dat zij opvallend weinig belang lijken te hechten aan zekerheid en stabiliteit. Waar andere waarden gemiddeld scoren, met lichte uitschieters voor beïnvloeden en taakuitdaging, springt de lage waardering voor zekerheid eruit.

Test uzelf

Hecht u ook geen waarde aan zekerheid, of juist wel? En wat motiveert ú als zorgmanager? Doe ook de uitgebreide carrièrewaardentest van hrm-bureau Orga. Nadat u de vragenlijst heeft ingevuld, krijgt u per e-mail een persoonlijke analyse van uw drijfveren en uw mobiliteit. Daarnaast maakt Orga uiteindelijk een totaalanalyse van de verzamelde antwoorden: wat drijft de Nederlandse zorgmanagers?

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.