Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zorgpolder: commissie-Bos moet nog kritische noten kraken

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
Veldpartijen in de zorg zijn vol lof over de analyse van de Commissie Thuiswonende ouderen onder leiding van oud-politicus Wouter Bos. Maar de urgentie van de maatschappelijke opgave moet veel luider doorklinken in de eindrapportage die zomer 2020 verschijnt. ‘De rek is nu al uit de mantelzorg.’
Zorgvisie Congres Ouderenzorg op de juiste plek Zorgvisie organiseert op 11 februari het congres Ouderenzorg op de juiste plek met een geheel vernieuwd programma. Keynotes zijn onder meer Wouter Bos (voorzitter commissie Toekomst zorg thuiswonende ouderen) en Jet Bussemaker (voorzitter RVS). Meld u hier aan.
Mirella Minkman van Vilans, en lid van de commissie-Bos, leidt de discussie over het rapport van de commissie Toekomst zorg thuiswonende ouderen. Foto: Sjef Prins - APA Foto
Premium

Dat beeld kwam naar voren

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


    Al abonnee? Log dan in

    Geef uw reactie

    Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.