Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zorgschakel Enschede in werking vanuit nieuw MST

De Zorgschakel Enschede is gisteren vanuit het nieuwe ziekenhuis Medisch Spectrum Twente (MST) operationeel geworden. Zorgschakel Enschede is een samenwerkingsverband op het gebied van gespecialiseerde zorg met zorgaanbieders AriënsZorgpalet, De Posten, Livio en Zorggroep Manna. De front office staat in het nieuwe gebouw van het MST.
MST400.jpg

De vier zorgaanbieders willen door intensieve samenwerking in Zorgschakel Enschede de kwaliteit en de continuïteit van de specialistische zorg thuis garanderen. Dat is nodig omdat steeds meer specialistische zorg thuis zal plaatsvinden. Dat geldt bijvoorbeeld voor Geriatrische Revalidatie Zorg, zorg na bijvoorbeeld een beroerte of een heupfractuur.

Frontoffice
Vanuit een kantoor in de hal van het nieuwe MST zal de Frontoffice van Zorgschakel Enschede haar diensten aanbieden. In eerste instantie alleen voor de levering van Geriatrische Revalidatie Zorg aan het MST. In de loop van het tweede kwartaal zal ook de nachtzorg, wondzorg en Medisch Technisch Handelen worden aangeboden.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.