Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Zorgsector organiseert e-learning roadshow

Annelies Vermeulen
Het onderwijsnetwerk Zorg Leren organiseert een roadshow ter bevordering van e-learning in de zorg. Een aantal zorgorganisaties opent voor dit doel haar deuren, zoals het academisch ziekenhuis Maastricht, het Medisch Centrum Alkmaar en GGZ Emergis in Goes.
Zorgsector organiseert e-learning roadshow

“Het thema van deze Zorg Leren Roadshow is het delen van ervaring met e-learning”, vertelt Anja Heida, coördinator van het Zorg Leren netwerk. “Via meerdere korte sessies, verspreid over heel Nederland, worden bezoekers in hun eigen regio en in een ‘echte zorgsetting’ over alle ins and outs van e-learning geïnformeerd.” De roadshow is bedoeld voor hoofden HRM, P&O, Opleiding en Ontwikkeling, kennismanagers, programmamanagers en onderwijskundigen, werkzaam in de cure- en care-sector. De roadshows vinden plaats in de maand oktober. Alle roadshows zijn vrij toegankelijk, de eerste sessie vindt plaats in het Medisch Centrum Alkmaar. Kijk voor meer data, locaties en aanmeldmogelijkheden op de website van Zorg Leren. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

L&M en The Competence Group werken samen aan e-learning

Meerderheid zorgorganisaties gebruikt e-learning

Vier ziekenhuizen lanceren e-learning patiëntveiligheid

2 REACTIES

  1. Hallo William,
    Ik begrijp je opmerking over het belang van persoonlijk contact, maar weet ook: e-learning bestaat vaak uit gemengde leervormen, bijvoorbeeld Wet BIG theorie via de computer en klassikale toetsing (“mondeling”) in het skillslab. Deze veelvoorkomende gemengde variant wordt overigens blended learning genoemd. Ik werk 42 jaar in de zorg ervaar een enorme efficiency dankzij e-learning. Ga maar na: leren waar en wanneer ik maar wil, en dat alles in een eigen digitale leeromgeving net zo makkelijk als mijn internet bankieren. De tijd heeft niet stilgestaan, maar ik gelukkig ook niet 🙂

  2. Lees alle reacties
  3. Het Beste leert men nog steeds in de Praktijk ! Zelf ongeveer 40 jaar werkzaam in de Gezondheidszorg en nog steeds met veel plezier , maar ervaring overbrengen aan anderen is de praktijk. Wat zie ik op de werkvloer nu gebeuren , dat o.a.; l.l.verpleegkundigen met 2 computers werken , met de een voor de toets en de ander om zaken op te zoeken , en daar heb ik vragen over in die zin wat heeft de l.l. echt geleerd.Een mondelinge toets is een MUST !

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.