Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zorgservice XL kiest ERP van PinkRoccade

Mario Gibbels
Zorgservice XL, een inkoopcoöperatie van drie zorginstellingen, heeft voor de ondersteuning van haar bedrijfsprocessen gekozen voor CareCTRL van PinkRoccade Healthcare.

Zorgservice XL is onder andere opgericht door het HagaZiekenhuis en het Sint Franciscus Gasthuis. Zij werken samen op het gebied van inkoop, goederenlogistiek en daarmee samenhangende financiële administraties. De activiteiten zijn ondergebracht in een vereniging met de naam ‘Zorgservice XL’. “CareCTRL ondersteunt de logistieke processen van de drie ziekenhuizen”, zo meldt PinkRoccade. “Het gaat dan om de verwerking van aanvraag, order tot met de diverse voorraadadministraties en de afdelingslogistiek. CareCTRL wordt geïntegreerd met de financiële informatiesystemen van het HagaZiekenhuis, Reinier de Graaf Groep en het Sint Franciscus Gasthuis.” De implementatie zal volgens de planning binnen zes maanden afgerond moeten zijn. (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.