Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

ZorgSucces: datingsite voor e-learning in de zorg

Annelies Vermeulen
Samen met ziekenhuizen en zorginstellingen lanceert PAT Learning Solutions het online platform www.zorg-succes.nl, voor uitwisseling van e-learning.
ZorgSucces: datingsite voor e-learning in de zorg

Vanaf morgen kunnen zorginstellingen via het gratis toegankelijke platform ZorgSucces hun content, kennis en kunde voor e-learning onderling ruilen of verkopen. PAT Learning Solutions stimuleert gratis content door al haar eigen leermiddelen voor ruilen aan te bieden.

Uitgever

Naast de instellingen zelf, kunnen ook andere aanbieders van content zich op ZorgSucces profileren. Bohn Stafleu van Loghum, uitgeverij voor de zorg, is de eerste officiële business partner van ZorgSucces en biedt haar digitale content aan via het platform.

“In de loop van de tijd zagen we dat alle ziekenhuizen dezelfde content-behoefte hadden”, zegt Bas Frederiks, coördinator JBZ-leerplein van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. “Sommigen van ons hebben inmiddels zoveel ervaring met het inrichten van leerprocessen, dat we die kennis en kunde willen hergebruiken. We hebben PAT Learning Solutions gevraagd om daarvoor een uitwisselingsplatform te bouwen. We zijn dan ook erg blij dat ZorgSucces nu gelanceerd wordt. Dit gaat ons veel tijd en geld besparen. Daardoor kunnen we ons richten op andere leerprocessen.” (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

E-learning huisarts bevat reclame

Leerstation Zorg en PAT Learning Solutions integreren e-learning

E-learning voor omgang met LSP

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.