Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zorgtalent is Ingenieur van het Jaar

Tijdens de Dag van de Ingenieur is Michaël Lansbergen gekozen tot Ingenieur van Jaar. De specialist/manager klinische fysica van de ZiekenhuisGroep Twente (ZGT) was dit jaar ook een van de genomineerden voor de Talent van het Jaar verkiezing van Zorgvisie.
Zorgtalent is Ingenieur van het Jaar

Lansbergen, is naast zijn baan als specialist/manager klinische fysica (afdeling Zorgtechnologie) ZGT ziekenhuizen Almelo en Hengelo actief als ondernemer. Hij heeft voor de ZGT een vijfjarig masterplan ‘kwaliteitsborging en technologie’ geschreven.

Ingenieur van het Jaar

De jaarlijkse prijs voor de Ingenieur van het Jaar wordt door het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs Kivi Niria in samenwerking met Technisch Weekblad en Building Careers uitgereikt aan de ingenieur die zich onderscheidt door criteria als persoonlijkheid, ondernemerschap en innoverend vermogen.

Juryrapport

Volgens de jury is Lansbergen tot winnaar verkozen vanwege zijn karakteristieke denkwijze in een omgeving van andersdenkenden. Daarnaast spreekt hij de taal van de medische wereld. Hij valt volgens de jury bovendien op door zijn persoonlijke kwaliteiten als bruggenbouwer. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Gezocht: Zorgmanager en Talent van het Jaar 2012

Zorgmanager en Talent van het Jaar 2012

Aanmeldingsprocedure Zorgmanager en Talent 2012

Juryrapport Zorgmanager van het Jaar 2011

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.