Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zorgvisie magazine nr. 8 is verschenen

Het nieuwste nummer van Zorgvisie magazine is vandaag verschenen. In het magazine een uitgebreid interview met Bertine Lahuis, bestuursvoorzitter van Radboudumc, een verslag van het bezoek aan Teun Toebes die in een verpleeghuis woont, en artikelen over de aanpak van personeelstekorten, de nood aan geschikte woonzorgvormen en de grote opgave passende zorg te bieden.
Cover Zvm08
Coverfoto: Paul Tolenaar

Een greep uit de inhoud van Zorgvisie magazine nr.  8:

  • Het coververhaal is met Bertine Lahuis. Zij vertelt over de transformatie van het Radboudumc die ondanks de coronacrisis gewoon doorgaat. ‘Je moet nu stappen maken’
  • Verpleegkundige Teun Toebes woont in een Utrechts verpleeghuis. Hij doorbreekt het isolement van zijn buren met dementie.
  • De SER legde vingers op zere plekken in de aanpak van personeelstekorten. Het advies krijgt navolging.
  • Zowel het zorgaanbod als de zorgvraag passend maken, is geen vrijblijvende exercitie, waarschuwt Sjaak Wijma van het Zorginstituut.
  • Er dreigt een enorm tekort aan woningen voor ouderen. Een inventarisatie waaraan behoefte is, wat mogelijk is en wat eraan wordt gedaan. In ieder geval weinig.

Klik hier voor de volledige inhoud van Zorgvisie magazine nr. 8.

Bent u Zorgvisie-abonnee? Lees hier de magazineartikelen online. Nog geen abonnee? Kies uw abonnement. Zorgvisie compleet-abonnees ontvangen de papieren versie van Zorgvisie magazine vanaf vrijdag 17 december per post.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.