Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties4

Hanneke Houtzagers moet weg bij ZuidZorg

Hanneke Houtzagers legt per direct haar functie neer in het bestuur van Sticting Zuidzorg. Dit zijn Houtzagers en toezichthouder Frank Kaptein, namens de raad van toezicht van Stichting Zuidzorg, overeengekomen.
Hanneke Houtzagers moet weg bij ZuidZorg
Foto: Stichting Zuidzorg

Er is een verschil ontstaan in de opvatting over de invulling van de functie lid van de raad van bestuur van Stichting ZuidZorg en beide partijen zien de beëindiging van de samenwerking als de beste oplossing. Een woordvoerder van de zorginstelling geeft aan niet inhoudelijk in te mogen gaan op het meningsverschil.  Inmiddels is door de raad van toezicht van Stichting ZuidZorg Charles Laurey als interim lid raad van bestuur aangesteld, naast bestuursvoorzitter Marc Veldhoven. Beide partijen betreuren dat de samenwerking in een vroeg stadium tot een einde gekomen is.

4 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. ik lees net met verbijstering dat deze mevrouw 170.000 euro in haar zak steekt zogenaamd vanwege inkomstendervind, geen wonder dat oudere mensen in een stinkende luier moeten doorbrengen als dit soort graaimentaliteit niet eens en voor altijd aangepakt wordt. Ik begrijp de argumenten wel maar snap deze mevrouw echt niet bah bah

  3. Wat is er zo belangrijk aan Hanneke Houtzagers dat ze nu al een week in de zorgvisie staat.
    Het is toch schering en inslag dat de directieleden in de zorg veranderen van INSTELLING. Als de grond te heet wordt onder hun voeten komt er een ander van een andere zorginstelling (met een nog hoger salaris) en die weggaat komt bij een andere zorginstelling ook met een nog hoger salaris dan zijn vorige; elkaar matsen noemen ze dat.
    Dat is allemaal nog redelijk legaal en te begrijpen, maar die veranderingen en die opschroevende salarissen gaan allemaal ten koste van DE PATIENTEN. Die dat allemaal met droge ogen doet, had leuk mee kunnen draaien in mijn beginjaren; ik ben van 1939.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.