Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties9

Top tien rijkste zorgverzekeraars

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Welke zorgverzekeraar heeft het meest opgepot in 2012? Dat waren Achmea en CZ. DSW houdt verhoudingsgewijs het meeste geld op de plank.
Top tien rijkste zorgverzekeraars
Premium

Zorgverzekeraar Achmea had een solvabiliteit

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  9 REACTIES

  1. De overheid heeft 2 monsters gecreeerd en die krijgen ze niet meer onder controle. De minister heeft bij herhaling laten weten dat dat ze geen kennis wenst te hebben van de misstanden, laat staan dat ze de kiezer gaat beschermen, fijn zo’n VVD. M.i.enige oplossing: staatverzekering en afschaffen die zorgversjacheraars (zo ook een groot deel van onze staatschuld)_
   We hebben er niets aan en het vreet geld

  2. Lees alle reacties
  3. Of je nu door de een of door de ander bestolen wordt maakt dus geen zier uit. De premies moeten omhoog hoor je elke keer weer. Ook het eigen risico moet elk jaar aangepast worden, terwijl de verzekeraars dus miljarden op de plank hebben liggen.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.