Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

55 apps dingen mee naar Health app award 2015

Mark van Dorresteijn
Ruim 55 apps inzendingen zijn binnengekomen in de contest voor de Health app award 2015. Dit blijkt uit de telling van de aanmeldingen die tot en met woensdag 1 april konden worden ingediend.
55 apps dingen mee naar Health app award 2015

In de lijst met aanmeldingen zijn allerlei soorten apps te zien voor diverse zorgdisciplines. Zowel apps die bruikbaar zijn in de eerstelijnszorg, de tweedelijnszorg, apps voor de paramedische zorg  en ook apps voor het welzijn, thuiszorg of het zelf bijhouden van data doen mee aan de competitie.

Apps

De jury heeft tot 20 juni de tijd om uit de lijst met aanmeldingen twintig apps te kiezen die doorgaan naar de volgende ronde. De 55 apps die meedingen naar de Health app award 2015 verschijnen op de website van Mobile Doctors.

Finale

Eind mei maakt de jury bekent welke vijf apps tot de finalisten horen.  Uit deze vijf wijst de topjury onder voorzitterschap van André Rouvoet, voorzitter van Zorgverzekeraars Nederland, een jurywinnaar aan. De finalisten worden uitgenodigd om 24 juni een pitch te geven op het congres Digitale ontwikkelingen in de zorg in de Jaarbeurs Utrecht waar de juryprijs wordt uitgereikt.  Het publiek in de zaal bepaalt wie de publieksprijs in ontvangst neemt.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.